Filmtijd: Thomas de Trein + Winactie

Thomas de Trein, wie kent hem niet? Het schattige treintje beleefd op televisie allerlei onschuldige avonturen. Op 29 september kwam zijn nieuwste film uit: Sodors Legende van de Verloren Schat. Wij keken deze film en mogen er ook een dvd van verloten!

De hoofdrolspeler in deze film is uiteraard de jonge stoomlocomotief Thomas. Hij komt vaak in de problemen, omdat hij zaken wil opknappen die beter door volwassen treinen gedaan kunnen worden. Sinds 29 september is Sodors Legende van de Verloren Schat verkrijgbaar op dvd en als blogmama kreeg ik hem thuisgestuurd voor een review. Leuk detail is het Thomas Doeboekje dat in de dvd-hoes zit met kleurplaten en doolhofjes, mijn meiden gingen er direct mee aan de slag!

Thomas de Stoomlocomotief is ook dagelijks te zien op RTL Telekids.

Verhaal

Een spannend nieuw avontuur, waarin Thomas afreist naar Sodor voor een zoektocht vol verrassingen. Thomas en zijn vrienden vinden op Sodor namelijk een oud piratenschip, wat hen hopelijk zal leiden naar een ware piratenschat. Echter komen Thomas en zijn vrienden al snel in de problemen. Zal Thomas de schat op tijd weten te vinden?


Wat vonden wij ervan?

Mijn peuter vond hem te spannend. Er zijn veel scènes in het donker en de film heeft erg veel spannende momenten. Voor mijn kleuter was dit juist erg leuk! Zij genoot ervan dat de film spannend was, terwijl haar zusje iets anders ging doen. Thomas sluipt erg veel ’s nachts rond en hij luistert ook niet zo goed naar de dikke conducteur, bovendien gebeuren er spannende dingen omtrent een verborgen schat. Op een gegeven moment loopt er ook wel erg veel mis voor Thomas, vond ik. Je moet ervan houden. Het is een echte jongensfilm. De film duurt een uur en kost 11,99 euro op dvd.

Winactie

Heb jij een kleine Thomas-fan in huis? En zijn jullie nieuwsgierig naar het nieuwe avontuur van Thomas en het leuke doeboekje? Laat een berichtje achter en maak kans op de dvd. Vergeet niet om over een week even de uitslag te bekijken. Als de winnaar niet binnen een week reageert, wordt er een andere winnaar geloot.

Advertenties

28 gedachtes over “Filmtijd: Thomas de Trein + Winactie

  • Esther zegt:

   Ahh beterschap!! Onze kleine man is onlangs ook geholpen, vond best pittig de eerste dagen, maar daarna ging het snel beter! En nu eet hij als een dijkwerker, is vrolijk, slaapt heerlijk rustig en ontwikkeld zich nog veel sneller als voor zn operatie! Stertke ermee!

   Like

 1. Marian zegt:

  Leuk! Na drie meiden is zoonlief echt een beetje boos dat alles Nijntje, en Barbie en Woezel en Pip is! Wat zou hij blij zijn met een Thomas dvd.

  Like

 2. marjons zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn 2 neefjes (2 en 5) Zijn vinden dit beide erg leuk!! Onze eigen dochter niet, haha en de kleine man is er nog niet zo mee bezig. Maar de heren van mijn broer zullen het erg leuk vinden!!

  Like

 3. Angelique zegt:

  Die wil ik graag winnen! Mijn zoontjes hebben de reclame op tv voorbij zien komen en het eeerste wat ze vroegen was of ze die voor sinterklaas of kerst mochten krijgen! Alle andere films hebben ze al, echte die-hard thomas-fans!

  Like

 4. marjon lakeman zegt:

  Hij staat al op het verlanglijstje van onze Thomas, onze Thomas is ook vernoemt naar Thomas de trein om dat onze oudste zoon super fan is van Thomas de trein en dat dat de enigste naam was die hij kon uitspreken 🙂

  Like

 5. Theresia Wesselink zegt:

  Het is natuurlijk nogal wiedes
  ieder kind vindt Thomas mieters
  deze DVD winnen is een groot feest
  dat gun ik mijn kleinzoontje Tygo het meest 🙂

  Like

 6. suzala77 zegt:

  Onze 2 lieve prinsesjes zouden hier echt superblij mee zijn..! Ze zijn echt helemaal verslingerd aan Thomas en zijn heel nieuwsgierig naar deze nieuwste DVD! En nu de winter er toch echt aan gaat komen is een mooie film op een regenachtige zondagmiddag met een lekkere schaal popcorn erbij wel heerlijk knus.. ♡♡

  Like

 7. Marian B. zegt:

  Mijn zoontje en treinen is inderdaad een hele goede combi. Thomas de trein is zeker een van zijn favorieten. Ik zie zijn glimmende gezicht met lach al voor me.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s