Shoppend het jaar uit!

Poldermama gaat shoppend het jaar uit! Het reviewen staat vanwege alle druktes even op een wat lager pitje. Ik blog tenslotte omdat ik het leuk vind. En shoppen vind ik ook heel leuk. Met het faillissement van V&D in zicht, tipte de husband dat ik daar misschien wel even langskon met onze jongste. Gezien de groeispurt. Met haar moest ik toch al op pad, omdat ik zo handig was de neustip van haar bril te scheuren waardoor ze deze niet meer op kon.

Dit zocht peuterlief zelf uit!

Eerst even laten repareren bij de opticien dus en toen op naar de stad! Bij de ingang stond een bordje met kortingen tot 70% aangekondigd. Eerlijk gezegd moest je daar echt heel goed naar zoeken in de winkel. Lang niet alles was afgeprijsd. Als ik ga saleshoppen, dan wil ik ook echt mooie dealtjes scoren. Ik zocht dus naar de items waar 3, 5 of 7 euro op de afprijssticker stond. Voor mezelf was ik wel iets meer kwijt, maar ik zit al jaren in dezelfde maat ;-).

Ik heb besloten om alle onderbroeken die al 20 jaar in mijn kast liggen weg te doen en shopte dus lingerie, onderbroeken én een nieuwe sportbeha (5 euro maar!). Ook een mooie suede-achtige legging, een t-shirt en een nette top gingen in het winkelmandje voor mama. De peuter mocht zelf dingen uitzoeken. Helaas had niet alles waar ze mee aankwam de juiste maat of korting. Maar ze is goed geslaagd: een schattig sterrenjurkje voor 5 euro, een eenhoorn longsleeve die we ook voor haar zus kochten voor 5 euro en een trui met diamant eveneens 5 euro!

 Voor haar grote zus kocht ik wat afgeprijsde basisdingen op de groei. Leggings, effen shirts voor onder een jurkje en een vest. En dus het eenhoornshirt wat kleine zus uitzocht. Het was echt even goed zoeken, maar ik kwam toch met een flinke tas thuis.

En met oliebollen 🙂

Fijne jaarwisseling iedereen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s