Over poldermama

Deze niet zo hippe poldermama van 36 heeft twee schattige dochtertjes van 3 en 4 en woont in het Groene Hart van Nederland. Besparen is een noodzakelijk kwaad, maar dan wel zo dat de kinderen toch gruwelijk verwend worden dankzij mama’s hobby om aan prijsvragen mee te doen. Het begon dan ook voor de kinderen, later ging poldermama ook meedoen aan acties waarbij ze iets voor zichzelf kon winnen (of voor iemand anders, ik mocht ook al dingen winnen voor lieve mensen in mijn omgeving).
Poldermama durfde op een gegeven moment niet meer zo goed te vertellen wat ze nu toch weer gewonnen had, maar merkte wel dat veel mensen het toch wel heel erg grappig vonden om op de hoogte te zijn van haar successen. Zoals die keer dat polderpapa zich wild schrok omdat ze een ORANJE fauteuil gewonnen had. De volgers en poldermama moesten heel hard lachen. Gelukkig mocht er in de winkel een kleur naar keuze uitgezocht worden. Of de geweldige ervaring van de televisieploeg van Rob’s Grote Tuinverbouwing die kleur kwamen geven aan het leven van poldermama (op haar trouwdag, dus manlief hoefde geen bloemetje mee te nemen).  Via dit blog hoopt Poldermama met humor de gekke avonturen te delen die haar gezin beleeft dankzij die rare koopjesjager-prijsvragen-coupons-hobby.

Inmiddels is mijn blog zo gegroeid dat ik minder vaak aan prijsvragen meedoe. Ik hoop met mijn blog andere ouders te inspireren en op ideeën te brengen op het gebied van alles wat ik zelf leuk vind. Denk aan beauty, fashion, vooral kindermode, speelgoed, handigheidjes, uitjes, waar je korting kunt vinden en natuurlijk winacties voor mijn lezers.

Bloglovin

 

 

Samenwerken: per 1/1/2016 is dit blog overgegaan in Marstyle.nl

Persberichten, uitnodigingen of reviewitems zijn welkom. En ik ben gek op winacties! Laat een reactie achter op mijn blog, mail naar  blog[at]marstyle.nl, of stuur een privebericht via de Poldermama Facebookpagina, dan neem ik contact op. Ik blog als Poldermama, ben blogger voor De Mama Company en lid van het reviewpanel van Mamaliefde.

mamaliefde

ikblogvoordmc_png

BesteBloggers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s